Операція в Херсоні: 9 осіб отримали підозри

Операція в Херсоні: 9 осіб отримали підозри
У Мангера, Рищука і Гордєєва провели обшуки

Колишньому помічникові екс-нардепа Ігоря Павловського, обвинуваченого у справі Катерини Гандзюк, ставлять керівництво над злочинною організацією.

 
Прокурори і слідчі СБУ за підтримки підрозділів Національної поліції в понеділок, 20 січня, завершили спецоперацію з метою припинення діяльності злочинної організації, яка здійснювала в Херсонській області підпали і залякувала громадян. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.
 
Наразі 9 особам повідомили про підозру, а також провели більше 30 обшуків, в ході яких вилучено вогнепальну зброю та інші речі.
 
Зокрема, повідомлено про підозру керівнику злочинної організації, колишньому помічнику народного депутата України попередніх скликань. Він затриманий в порядку статті 208 КПК України. Зараз слідчі і процесуальні дії тривають.
 
За інформацією Української правди, правоохоронці затримали колишнього помічника нардепа попередніх скликань Ігоря Павловського, обвинуваченого у справі Катерини Гандзюк, за підозрою в керівництві над злочинною організацією.
 
Також ZN.UA повідомляє, що Офіс генпрокурора і Служба безпеки України провели обшуки у голови Херсонської облради Владислава Мангера, голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука та інших осіб у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.
 
Раніше повідомлялося, що прокурори і слідчі СБУ в Херсоні проводять спецоперацію. Силовики "накрили" злочинну організацію, яка чинила в регіоні насильство і підпали чужого майна.

Related

Події в Україні 7806283819492131983

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item