На Новий рік військові на Донбасі не постраждали

На Новий рік військові на Донбасі не постраждали

В останній день минулого року сепаратисти здійснили п'ять обстрілів, в тому числі з озброєння БТР.

За останню добу 2019 року на Донбасі зафіксовано п'ять обстрілів, українські військовослужбовці не постраждали. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу операції Об'єднаних сил в середу, 1 січня.
"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з озброєння БТР, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксований один обстріл з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу Авдіївки.
Чотири обстріли позицій українських захисників противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: двічі поруч з населеним пунктом Зайцеве - з озброєння БТР і великокаліберних кулеметів; біля Новолуганського - зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї; неподалік Кримського - з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.
З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.
Нагадаємо, за добу 30 грудня на Донбасі було зафіксовано два обстріли з боку сепаратистів. Тоді був поранений один боєць ЗСУ.

Related

Події в Україні 3853409122619574183

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item