Великобританія відреагувала на скандал з тризубом

Великобританія відреагувала на скандал з тризубом
Великобританія заявила, що поважає держсимволи України

У Великобританії "шкодують через образу", заподіяну появою українського тризуба в поліцейському посібнику з боротьби з екстремізмом.


Великобританія відреагувала на прохання МЗС прибрати тризуб з посібника з боротьби з екстремізмом, повідомивши, що Сполучене Королівство поважає українські державні символи, повідомили в прес-центрі посольства країни в Facebook.
 
"Ми визнаємо, що тризуб як головний елемент державного герба України має конституційне, історичне і культурне значення для народу України", - підкреслює представник британського уряду на Facebook-сторінці посольства країни в Києві.
 
Також в Великобританії "шкодують через образу", заподіяну появою українського тризуба в поліцейському посібнику.
 
"Як вже заявляли в поліції, в цьому документі чітко зазначено, що багато символів, наведених в ньому, не представляють інтересу в боротьбі з тероризмом", - пояснило посольство.
 
Представник уряду Великобританії підсумував, що країна залишається на позиціях повної підтримки незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.
 
Раніше Міністерство закордонних справ України вимагало від Великобританії виключити державний герб тризуб з Керівництва з протидії екстремізму, виданого британською поліцією для викладачів і медперсоналу.
 
Нагадаємо, в візуальному розділі допомоги Великобританії з виявлення знаків і символів праворадикальних груп, в секції з татуюваннями, наведена символіка полку Азов з тризубом. Зображення розміщено поруч з нацистською символікою.
 

Related

Події у світі 7040327113399106239

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item