У Харкові іноземний студент розбив вщент авто депутата

У Харкові іноземний студент розбив вщент авто депутата
Авто відновленню не підлягає

Іноземний студент з Єгипту відмовився оплатити послуги евакуатора, не кажучи вже про збиток, який був завданий автомобілю.

 
У центрі Харкова на проспекті Науки сталася аварія, унаслідок якої іноземний студент на "євроблясі" протаранив автомобіль депутата міської ради Ігоря Черняка, про що останній повідомив у Facebook.
 
Аварія сталася ввечері 20 січня. У результаті зіткнення автомобіль Hyundai Tucson, який належить Черняку, сильно постраждав. Від удару авто розвернуло на 180 градусів.
 
"В'їхала "євробляха". За кермом - студент з Єгипту. Страховки - немає. Нічого немає. В'їхав у машину - пощастило! У машині - нікого не було. Теж пощастило! І поруч - знову нікого не було. Пощастило, що нікого не було навкруги! Крім самої машини", - повідомив депутат.
 
 
За його словами, водій, що влетів в його авто, - студент ХНУРЕ.
 
"Передостанній курс. Майже медаліст. Він настільки перейнявся своєю провиною, що навіть не погодився оплатити евакуатор для нашої машини на найближчу СТО. Мовляв, не до того йому! Не кажучи вже про збитки", - зазначив Черняк.
 
Депутат стверджує, що машина, швидше за все, відновленню вже не підлягає. Причини аварії встановлюються.
 
Нагадаємо, на трасі в Харківській області знайшли два тіла. У загиблих були тілесні ушкодження, характерні для ДТП.
 
Ще повідомлялося, що в Києві на проспекті Науки зіткнулися легковик Mitsubishi Space Star і вантажівка ГАЗель. Розбитими виявилися ще п'ять припаркованих авто, постраждали чотири особи.

Related

Гаряча новина 1627317067536741236

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item