Букінгемський палац вирішив долю Гаррі і Меган

Королева Єлизавета II з онуком Гаррі і його дружиною Меган Маркл

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл більше не зможуть використовувати свої королівські титули.


Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл з весни 2020 року припинять виконувати королівські обов'язки на постійній основі. Про це повідомила прес-служба Букінгемського палацу в суботу, 18 січня.
 
Герцог і герцогиня Сассекські також  більше не будуть іменуватися "Їх Королівські Високості", адже не будуть "працюючими членами королівської сім'ї".
 
Зокрема, Гаррі і Меган не зможуть представляти королеву Єлизавету II на офіційних заходах. Вони також не отримуватимуть громадських коштів на виконання королівських обов'язків.
 
Зазначається, що принц і його дружина виявили бажання виплатити витрати на ремонт котеджу Фрогмор, який залишиться їхнім будинком в Британії.
 
Нагадаємо, 8 січня принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про бажання відмовитися від обов'язків старших членів королівської сім'ї і отримати фінансову незалежність від Букінгемського палацу.
 
13 січня Єлизавета II скликала сімейну "антикризову" раду, щоб обміркувати рішення принца Гаррі і Меган Маркл. За підсумками, британська королева підтримала рішення онука.

Related

Події у світі 6837811296509229393

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item