НАТО підтримало версію влучення ракети в лайнер

НАТО підтримало версію влучення ракети в лайнер
Єнс Столтенберг підтримав версію про ракету у катастрофі літака

Єнс Столтенберг не бачить підстав не вірити відео про можливе ураження українського літака іранською ракетою.

 
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що немає підстав сумніватися в тому, що Іран збив український літак ракетою. Про це він заявив під час прес-конференції в п'ятницю, 10 січня, передає AFP.
 
"Я не буду вдаватися в подробиці щодо нашої розвідки, але можу сказати, що у нас немає підстав не вірити повідомленням, які озвучують у різних столицях країн НАТО", - сказав Столтенберг.
 
Він заявив, що Іран повинен провести прозоре розслідування про причини катастрофи українського літака.
 
"Важливо, щоб ми встановили там всі факти ... Я закликаю Іран повною мірою брати участь і внести свій вклад в прозоре і ретельне розслідування ... Нам необхідно ретельне розслідування, щоб встановити всі факти, і саме тому ми повинні повною мірою співпрацювати з іранською стороною", - сказав він.
 
Напередодні президент США Дональд Трамп виключив технічні неполадки літака МАУ. Його підтримали деякі інші світові лідери.
 
За інформацією Newsweek, іранські зенітні ракетні системи (ЗРС) помилково збили український літак. Він нібито постраждав від ракетної системою земля-повітря Тор-М1, вважають представники розвідки США і Іраку.
 
Також з'явилося відео можливого влучення ракети в український літак.

Related

Події у світі 9059739730490154164

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item