Микитась намагався залишити Україну - ЗМІ

Микитась намагався залишити Україну - ЗМІ
Максима Микитася вивели із салону літака

Максим Микитась мав намір вилетіти до Великобританії за особистим питання, розповів його адвокат.

Колишнього народного депутата Максима Микитася зняли з авіарейсу за спроби вильоту з України. Про це в понеділок, 20 січня, повідомив екс-нардеп, член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі.
"За спроби вильоту з України знятий з рейсу народний депутат 8-го скликання Максим Микитась", - не уточнивши подробиць і куди саме хотів полетіти Микитась.
У свою чергу Українські новини стверджують, що екс-нардепа зняли з рейсу до Великобританії. Про це повідомив його адвокат Олександр Лисак.
"У нього був дозвіл на чотири дні від НАБУ і САП, йому повернули закордонний паспорт і він збирався до Великобританії за особистим питання. Він вже пройшов митний та прикордонний контроль, але його не пустили. Зараз він їде в поліцію надягати електронний браслет і здавати паспорт", - сказав адвокат.
За його словами, йому невідома причина відмови Микитасю в вильоті. Адвокат наголосив, що поїздка до Великобританії була узгоджена з правоохоронними органами.
Водночас, як повідомили джерела в НАБУ, станом на 20 січня Микитасю заборонений виїзд за кордон, тому зняття його з рейсу законне.
Як відомо, Максима Микитася підозрюють у змові з колишнім командувачем Нацгвардії Юрієм Аллеровим і організації корупційної схеми із заволодіння нерухомістю в Києві на суму понад 81 млн гривень.
Вищий антикорупційний суд призначив Максиму Микитасю запобіжний захід у вигляді застави в сумі 5,5 млн гривень. Пізніше ЗМІ повідомили, що за Микитася внесли заставу і він вийшов з СІЗО, але перед тим суму застави підняли до 80 млн гривень. Запобіжний захід вже продовжувався судом і діє до 14 лютого.

Related

Гаряча новина 8216215616771991571

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item