На митниці запрацювали всі сканери для фур

На митниці запрацювали всі сканери для фур
Сканери скоротили перевірку вантажу на митниці до 10 хвилин

Сканери вже працюють на пунктах пропуску в Ягодині, Краковці, Раві-Руській, Шегинях, Ужгороді, Чопі, Порубному.

 
На митниці запрацювали всі сканери, завдяки цьому час на перевірку вантажу скоротиться до 10 хвилин. Про це прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав у своєму Тelegram-каналі.
 
"За моїм дорученням на митниці запрацювали всі сканери! Тепер час на перевірку вантажу скоротиться до 10 хвилин. Із сьогоднішнього дня на пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ, на кордоні з Польщею, працює сканер для вантажних транспортних засобів", - зазначив Гончарук.
 
За його словами, сканери вже працюють на пунктах пропуску в Ягодині, Краковці, Раві-Руській, Шегинях, Ужгороді, Чопі, Порубному.
 
Це, на думку прем'єр-міністра, буде сприяти викоріненню корупції на митниці, адже сканування відбувається без участі співробітників.
 
"Наприклад, на пункті пропуску Чоп огляд вантажу скоротився до 7 хвилин замість 3-4 годин! Сканери автоматично відправляють дані в центральний апарат Держмитслужби в електронному вигляді", - підкреслив глава уряду.
 
Він не сумнівається в тому, що безперебійна робота сканерів на митниці буде означати суттєві збільшення надходжень до держбюджету.
 
Раніше на Закарпатській митниці запрацював перший стаціонарний сканер, що, як очікується, прискорить перевірку вантажів у 10 разів.

Related

Події в Україні 5010330670130831558

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item