Сили ООС другий день повідомляють про втрати

Сили ООС другий день повідомляють про втрати
Сепаратисти дев'ять разів порушили режим "тиші"

Сепаратисти обстріляли позиції українських військових із зброї, забороненої мінськими угодами. Крім цього було визначено снайперську активність.

 
На Донбасі через обстріли загинув один український військовий. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook у четвер, 16 січня.
 
Як зазначається, з початку доби сепаратисти дев'ять разів порушили режим припинення вогню.
 
Противник обстріляв українські позиції із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Крім цього було визначено снайперську активність.
 
З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник обстріляв захисників населеного пункту Новотроїцьке, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід.
 
Вісім обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме поблизу Майського, два рази поруч з населеним пунктом Новотошківське, неподалік Миронівського, поблизу Луганського, у районі населеного пункту Новозванівка і двічі поруч з Оріховим.
 
"Сьогодні, 16 січня, у результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, за добу 15 січня сепаратисти 11 разів обстріляли позиції ЗСУ, один український військовий загинув. Ворог вів вогонь із заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів систем, БПЛА, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, включаючи снайперську.

Related

Події в Україні 2341724052746303154

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item