Пристайко не зміг пояснити, що Зеленський робив в Омані

Пристайко не зміг пояснити, що Зеленський робив в Омані

Глава Міністерства закордонних справ Вадим Пристайко не зміг відповісти на запитання співголови фракції "Європейської солідарності" Артура Герасимова про те, якою була програма візиту президента до Оману, який пресслужба глави держави називала офіційним.
Герасимов нагадав, що усі офіційні візити глави держави до інших країн відбуваються виключно на запрошення глави тієї держави, готуються МЗС і обов'язково мають офіційну програму, передає "Українська правда".
Тому нардеп просив показати запрошення султана Оману, програму візиту, а також назвати усіх осіб, які в МЗС готували цю поїздку.
"Ці запитання є в МЗС, вони надсилались вашою фракцією. У мене зараз немає з собою цих документів, бо я готувався до розмови по нашому збитому літаку. Але ми вчасно відповімо вам згідно з вимогами депутатського запиту", - сказав Пристайко.
Президент Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Олексій Гончарук 22-23 січня відвідають Всесвітній економічний форум у швейцарському Давосі. "В рамках візиту глава українського уряду проведе низку двосторонніх зустрічей із лідерами іноземних держав та міжнародних організацій, а також із представниками міжнародного бізнесу", — повідомили в пресслужбі уряду.

Related

Політика 4318134045318231044

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item