Трюдо підтвердив, що Іран збив український лайнер

Трюдо підтвердив, що Іран збив український лайнер
За його словами, літак могли збити випадково

Іран випадково збив літак МАУ під Тегераном, повідомив прем'єр Канади з посиланням на розвідників.

 
Іранські військові випадково збили український літак під Тегераном. Про це заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо з посиланням на розвідувальні дані з декількох джерел, передає CNN.
 
За його словами, літак могли збити випадково.
 
"У нас є дані розвідки - як канадської, так і союзників, - які вказують на те, що літак збила іранська ракета "земля-повітря". Можливо, це було зроблено ненавмисно", - заявив Трюдо.
 
Відзначимо, що раніше президент США Дональд Трамп виключив технічні неполадки літака МАУ. Технічна несправність не є причиною авіакатастрофи в Ірані, заявив президент США.
 
За інформацією Newsweek, іранські зенітні ракетні системи (ЗРС) помилково збили український літак. Він отримав удар ракетною системою "земля-повітря" Тор-М1, вважають представники розвідки США й Іраку.
 
Нагадаємо, що раніше Іран закликав до розслідування катастрофи інші країни. Вони будуть залучені до розслідування авіакатастрофи в рамках програми 13 до Чиказької конвенції.
 
В РНБО назвали три "закриті" версії катастрофи літака. Причини авіакатастрофи в Ірані розслідують найкращі фахівці в Україні, запевнив Олексій Данилов.

Related

Події у світі 7002595023110426037

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item