Пентагон заявив про надання всієї допомоги Україні

Пентагон заявив про надання всієї допомоги Україні
В Україну направили допомогу від США

Допомогу Україні було направлено "відповідно до вимог Конгресу і вказівок нам" до кінця бюджетного року.

 
Всю військову допомогу Україні було надано, як того вимагав Конгрес США. Про це заявив головний прес-секретар Пентагону Джон Гоффман, повідомляє Голос Америки.
 
"Всю допомогу виділено і направлено Україні", - прокоментував Гоффман звіт Офісу урядової підзвітності, оприлюднений у п'ятницю.
 
Повідомляється, що в звіті державні аудитори заявили, що Служба управління і бюджету Білого дому порушила закон США про контроль затримок (Impoundment Control Act), коли минулого літа прийняла рішення заморозити оборонну допомогу Україні.
 
Офіс урядової підзвітності США підпорядковується Конгресу і перевіряє ефективність управління державними коштами.
 
Гоффман зазначив, що допомогу Україні було направлено "відповідно до вимог Конгресу і вказівок нам" до кінця бюджетного року.
 
"Ми мали намір направити ці гроші до кінця фінансового року, щоб допомогти безпеці України. Так і сталося... крім дуже невеликої частини, так і сталося", - підкреслив він.
 
Гоффман запевнив, що однією з цілей Пентагону було забезпечити "наявність антикорупційних заходів, і що гроші будуть витрачені відповідно".
 
Він назвав питання затримки оборони України "дуже політизованим".
 
Нагадаємо, що раніше Трамп підписав оборонний бюджет США. Документ передбачає 300 мільйонів доларів військової допомоги Україні і введення санкцій проти РФ.
 

Related

Події у світі 3234977686979166011

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item