У ВООЗ розвінчали міф про користь розсолу після застіль

У ВООЗ розвінчали міф про користь розсолу після застіль
Експерт ВООЗ радить дотримуватися міри під час святкових застіль

Мариновані овочі, квашена капуста або сир не можуть усунути всі наслідки вживання алкоголю.

 
Експерт підрозділу з безпеки харчових продуктів ВООЗ Пітер Бен Ембарек зазначив, що мариновані овочі, квашена капуста або сир не зможуть усунути всі негативні наслідки святкових застіль. Про це 2 січня повідомило агентство РИА Новости.
 
Як вказав Ембарек, ці продукти не є ліками і не можуть вплинути на печінку.
 
"У будь-якому випадку мариновані овочі або сири не є ліками і не можуть вплинути на печінку за кілька днів або за кілька прийомів їжі. Декількома продуктами ви не зможете компенсувати погане харчування або надмірність під час свят", - підкреслив експерт ВООЗ.
 
Він нагадав, що вживати все в міру - це найкраща порада.
 
Раніше індійські вчені прийшли до висновку, що кокосовий сік, груші, лайм, сир, помідори та огірки допомагають організму швидше впоратися з похміллям.

Related

Здоров'я 5302254643162818182

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item