Тейлор розповів про озброєння, яке Україна отримуватиме від США

Тейлор розповів про озброєння, яке Україна отримуватиме від США
Між Україною та США триває обговорення, яке саме озброєння потрібно Україні, Конгрес США вже підписався під конкретними системами озброєння.
Джерело: колишній тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор в інтерв'ю ТСН. Тиждень
Пряма мова Тейлора: "Українська влада, український міністр оборони та його команда щільно співпрацюють з людьми в нашому Посольстві в Києві, аби отримати відповідь саме на це запитання. Ми хотіли б подовжити діалог з Міністерством оборони України та начальником Генштабу про те, які конкретно системи вам потрібні. Такого роду обговорення тривають". 
Деталі: Тейлор додав, що Конгрес США вже підписався під конкретними системами озброєння.
Дослівно: "Ми вже говорили про них. Це протикорабельні ракети, дрони, радіокомунікаційне обладнання. Це те, що надходить.  ... Це те, що буде надходити. І це важливий компонент для того, аби Україна могла захищатися від росіян", - заявив дипломат. 
Нагадаємо,
  • Наприкінці грудня 2019 року президент США Дональд Трамп підписав щорічний оборонний бюджет США, який містить військову допомогу Україні на суму в $300 мільйонів. 
  • У грудні Україна уклала новий контракт на постачання другої партії противотанкових ракетних комплексів Javelin виробництва США. У 2018 році США продали Україні понад 200 ракет і 37 пускових установок. 

Related

Події у світі 2617758495836567954

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item