Росія це терористична країна і вона доводить це сама щоденно.

Росія це терористична країна і вона доводить це сама щоденно.

Росія постійно демонструє, що вона є терористичною організацією, яка планує вбивства та теракти по всьому світові на державному рівні.
Співробітники ГУ ГШ МО РФ під прикриттям дипломатичної недоторканості с серпня 2019 року планували замах на американця Біла Браудера у Швейцарії на форумі в Давосі, який розпочався 20.01.2020 року.
Вони зображували з себе сантехніків – коли їх заарештували, вони пред’явили свої дипломатичні паспорти і покинули країну“, – написав сам Браудер у своєму Twitter.

Переклад коментара начальника відділу інформації поліції (Аніта Сенті): «Кантональная полиция Граубюндена подвергла двух граждан России проверке личности в Давосе в августе 2019 года. По крайней мере, один из мужчин притворился жестянщиком. Однако, как и его спутник, он имел при себе российский дипломатический паспорт.
Полицейские Граубюндена были особенно ошеломлены, когда узнали, что ремесленники хотят остаться на три недели, с 8 по 28 августа. Это дорогая вещь для тех, кто должен зарабатывать на жизнь, устанавливая трубы и ремонтируя туалеты в России.
Білл Браудер — міжнародний фінансист і інвестор. Співзасновник і генеральний директор інвестиційного фонду Hermitage Capital Management , який у період з 1995 по 2006 роки був одним з найбільших (за деякими оцінками найбільшим) фондів зарубіжних інвестицій, що діяли на російському фондовому ринку. У 2006 році Браудер припинив діяльність фонду у РФ.
З 2010 року Білл очолює кампанію з розслідування крадіжки податку на прибуток, сплаченого фондом в російський бюджет за підсумками 2006 року, і пошуку вбивць юриста фонду Сергія Магнітського, що виявив дану крадіжку. У липні 2013 року вироком російського суду заочно засуджений до 9 років колонії загального режиму.
“Давос – одне з небагатьох місць, де я можу прямо протистояти російській владі в зв’язку з порушенням прав людини”, – розповідає Браудер, який і в цьому році приїхав до Швейцарії, Tages-Anzeiger.

Related

Події у світі 2098011028671192251

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item