Вчені розповіли про шкоду кип'яченої води

Кип'ятіння не позбавить рідину від вірусів і небезпечних домішок.
Вчені розповіли про шкоду кип'яченої води
Попри всім відомий факт, що кип'ятіння — це найпростіший спосіб знезараження води, виявилося, що вживання кип'яченої води приносить більше шкоди.
До таких висновків прийшли експерти з Університету в Цюріху, після низки проведених досліджень. За їх даними, під час кип'ятіння, хлор, що міститься у воді випадає в осад, і вступає в реакцію з іншими сполуками. В результаті хімічної реакції відбувається утворення токсичних канцерогенів, що викликають злоякісні новоутворення.
Крім цього, короткочасне кип'ятіння не здатне знищити багато видів вірусів, не кажучи про нітрати та солі важких металів. Дані сполуки, які накопичуються при кип'ятінні на стінках чайника, потрапляють в організм людини. Вчені встановили, що саме з'єднання, що потрапили в організм з отриманого осаду, сприяють розвитку хвороби нирок, суглобів і серця. При регулярному вживанні тільки кип'яченої води організм позбавляється необхідних мінералів і солей.
Для того, щоб не нашкодити своєму здоров'ю слід дотримуватися простих правил:
- не кип'ятити одну і ту ж воду два і більше рази;
- не можна доливати сиру воду в чайник з наявною кип'яченою водою;
- використовувати для очищення води спеціальні фільтри.

Related

Здоров'я 6788658101204319577

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item