У Хмельницькому екс-співробітника банку взяли на крадіжці грошей клієнта

У Хмельницькому екс-співробітника банку взяли на крадіжці грошей клієнта
Співробітник банку привласнив 20 тисяч доларів США

Співробітники банку відкрили опломбований два роки тому мішок, однак, грошей у ньому не було.

 
Колишнього керівника банківського відділення в Хмельницькому підозрюють у тому, що під час роботи в банку він привласнив 20 тисяч доларів, які клієнт приніс на зберігання. Про це в середу, 15 січня, повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.
 
За даними слідства, через два місяці після призначення на посаду керівника банківського відділення службовець прийняв на зберігання від клієнта 20 тисяч доларів США і замість того, щоб помістити кошти до спеціального сховища, привласнив їх.
 
"Відсутність коштів було виявлено через два роки, після того, як працівники банку відкрили опломбований зловмисником мішок, у якому мали зберігатися кошти", - йдеться в повідомленні.
 
Під час досудового розслідування екс-співробітнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого статтею про присвоєння чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191) КК України.
 
Слідство триває, також вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.
 
Раніше повідомлялося, що на Львівщині співробітники банку вкрали у клієнтів 1,5 млн. Протягом трьох років зловмисники перераховували кошти з депозитних рахунків клієнтів на свої поточні рахунки, а в подальшому знімали гроші в банкоматах.
 
Також повідомлялося, що у Вінниці касирка в банку майже рік крала гроші з карток пенсіонерів.

Related

Суспільство 6365817932448214088

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item