Гороскоп на 16 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 16 лютого 2020 року.
Гороскоп на 16 лютого 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнів чекає приплив енергії, можливий подарунок або інший приємний момент. Одночасно, зміниться вектор вашої уваги, життя зажадає цілеспрямованості і жорсткості. Може виявитися ілюзією свобода вибору. Варто використовувати будь-який шанс отримати задоволення від любові, ігри, краси та романтики, так як незабаром вам доведеться принести багато радості в жертву важливої ​​мети, наприклад, кар'єри.
Телець
Сьогодні Тельцям відкрита дорога до романтики і експерименту. Чи не час проявляти серйозність і обережність, демонструвати розважливість і прагматизм. Можна зважитися на спонтанний порив, щирість, коротку авантюру. Однак іноді зірки все ж радять вам озиратися на правила, стандарти, закони і думку шанованих людей, щоб не обдурити чужу віру в себе і не зрадити свої власні принципи.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам належить підлаштуватися під обстановку або включитися в нав'язану гру. Зірки нагадують, що у вас є вибір: прийняти або відкинути привабливу пропозицію, відповісти або промовчати. Ви можете підхопити кинутий м'яч, а можете пропустити чужий хід. Будь-яка ситуація може зависнути і породити питання, відповіді на які знайдуться не відразу. Не варто зв'язуватися з ненадійними людьми.
Рак
Сьогодні Ракам варто бути акуратнішими, просячи про допомогу або надаючи її комусь іншому. Обмін послугами може супроводжуватися не тільки приємними незвичайними моментами, але і непорозуміннями. Не виключені «труднощі перекладу», особливо, якщо ви маєте справу з іноземцями, перебуваєте на чужій території або подорожуєте. Потрібна пильність при зверненні в сервіси, уважність в медичних питаннях.
Лев
Цей день дарує Левам творчу наснагу, хвилину романтики, радість від спілкування з дітьми, коханою людиною або однодумцями по хобі, а також задоволення від дотику з красою чи природою. Щоб ніщо не порушувало гармонію, зірки радять звести до мінімуму вербальний бік спілкування. Визнання, пояснення, «задушевні бесіди» сьогодні лише замутять потік і дадуть привід для сумнівів.
Діва
Сьогодні зірки радять Дівам стежити за своєю поведінкою в будь-якій розмові, а також критичніше сприймати звернені до себе розмови. Великий ризик надмірно довіритися співрозмовнику, невдало вибрати час для діалогу або мовчання, невірно тлумачити слова партнера або близьких людей. Не виключений прямий обман. Важливе питання повисне в повітрі, бесіда потребує продовження. Можливий привіт від колишньої пасії.
Терези
Терезам сьогодні може принести задоволення флірт і паралельна любовна інтрига. Буде легко викликати симпатію, знайти супутника, порозумітися з партнером. Стане в нагоді уважність в поїздках і контактах. День багатий на дрібні непорозуміння: нерозуміння, плутанину, неуважність, запізнення, обриви зв'язку. Зростає ризик дезінформації, легко стати жертвою пліток або відомостей з неперевірених джерел.
Скорпіон
Скорпіонам сьогодні стане в нагоді акуратність в фінансових справах, а також у спілкуванні в цілому. Зірки радять перевіряти інформацію, рекомендують виключити випадкові угоди і контакти з сумнівними джерелами. Можна прогадати при продажі або обміні. Окремі дрібні удачі цього дня «вийдуть боком» або виявляться не так вже й важливі. Не варто обіцяти того, що ви не в силах виконати. Небажані покупки.
Стрілець
Для Стрільців, особливо листопадових, це приємний день. Можливі нестандартні знахідки, подарунки, удачі в любові, успіхи в творчій сфері. Пастки дня криються в сфері спілкування та обміну інформацією. Будьте уважні і не забувайте про почуття гумору: плутанина можлива при контакті з найближчими людьми і в найелементарніших побутових питаннях. Чи не найкращий момент для важливих бесід, серйозної дипломатії.
Козоріг
Сьогодні зірки застерігають Козорогів від поспішного кроку. Геніальний план провалиться, якщо ваша ініціатива передчасна. Цю добу краще присвятити легкій роботі з нестандартним відтінком. Добре зайнятися переробкою окремих частин будинку, пошуком нових естетичних, творчих і любовних «родзинок». Ідею може дати чужа культура. Не варто сліпо вірити новинам, в тому числі і здалеку.
Водолій
День дозволяє Водоліям вільно висловити щиру симпатію. Можна направити її на ідейних однодумців, друзів по хобі або людині, яка подобається. Спонтанний порив почуттів стане більш вдалою формою контакту, ніж вербальне спілкування: в останньому зараз занадто багато плутанини. Доречний незвичайний подарунок або нестандартний знак уваги. Можливі випадкові знахідки, оригінальні дрібні покупки.
Риби
Риб зірки попереджають про проблеми в спілкуванні і ризик дезінформації. У цю добу ви легко морочите голову собі і іншим, і те ж саме можна сказати про оточуючих. Легко бути обдуреними, щось наплутати або забути, проговоритися. Не краща ідея — піддатися спокусі і зануритися в минуле: підняти забуту тему, зателефонувати старому знайомому. Не варто будувати плани, відправляти листи, приймати пропозиції.

Related

Цікаво 8552284977820368002

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item