Заворушення на ринку Харкова: поліція затримала 55 осіб

Заворушення на ринку Харкова: поліція затримала 55 осіб
Травматичний пістолет, вилучений на місці заворушень у Харкові

Кримінальну справу відкрито за статтею про масові заворушення. Підозрюваним загрожує до восьми років в'язниці.

Поліція Харкова офіційно затримала 55 осіб, причетних до заворушень на ринку Барабашово, які відбулися напередодні. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в п'ятницю, 28 лютого.
"У рамках відкритого кримінального провадження в Київський відділ поліції доставлені 55 громадян віком від 19 до 55 років. Всі вони зараз затримані згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що на місці події було вилучено гумові кийки, газові балончики та травматичні пістолети. Жодних вибухонебезпечних предметів там не виявили. Речові докази направлено на експертизу.
Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про масові заворушення (ч.1 ст.294 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, 27 лютого на ринку Барабашово відбулися сутички між приватними підприємцями і муніципальною охороною міста. Були чутні звуки вибухів і стрілянина. Спочатку повідомлялося про 20 затриманих на ринку.
Як відомо, підприємці ринку Барабашово активно протестують проти планів влади Харкова побудувати дорогу через його територію.

Related

Події в Україні 995005959994468503

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item