МОЗ заборонило передавати їжу евакуйованим із Китаю

МОЗ заборонило передавати їжу евакуйованим із Китаю
Ситуація в Нових Санжарах

У медичному центрі в Нових Санжарах вже запущений харчоблок, їжу для тих, хто перебуває на обсервації, готують на місці.


Міністерство охорони здоров'я заборонило передавати продукти харчування в медцентр в Нових Санжарах, де знаходяться на обсервації громадяни, евакуйовані з Китаю, повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає Укрінформ.
 
"Рішенням нашим ми чітко заборонили поставки будь-якої їжі в обсерватор. Тому що у нас обсервація щодо гострої респіраторної вірусної інфекції, ми не хочемо, щоб у нас були ще обсервації з діарейних захворювань", - заявив Ляшко.
 
Він також повідомив, що вже запущений харчоблок в медцентрі, і їжу для тих, хто перебуває на обсервації, готують на місці, загалом і дієтичну їжу для іноземної громадянки, яка зверталася за допомогою до лікарів з приводу загострення хвороби шлунково-кишкового тракту.
 
Заступник міністра внутрішніх справ Іван Варченко додав, що в обсервацію передають тільки засоби індивідуальної гігієни, антисептичні засоби і промислову продукцію.
 
Нагадаємо, що міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька знаходиться на іншому поверсі санаторію в Нових Санжарах Полтавської області, де проходять обсервацію евакуйовані з Китаю.

Related

Події в Україні 4683698241740428444

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item