"Це загроза національній безпеці", - Нацкорпус виставив вимоги Зеленському та оголосив про протест після сюжету "Схем"


Представники даної радикальної націоналістичної політсили звернулися до президента України Володимиру Зеленському з вимогою хоч якось відреагувати на сюжет журналістів про зустріч з Миколою Патрушевим Омані.


Політична партія "Національний корпус", лідером якої є Андрій Білецький, звернулася до президента України Володимиру Зеленському з вимогою не ховатися, а розповісти всю правду про його поїздку в Оман. Відповідну заяву опубліковано на сайті партії.

Зокрема, мова йде про те, щоб Зеленський відзвітував перед суспільством не тільки за свою поїздку в Оман, а й розповів, чи була у нього зустріч з секретарем Ради безпеки РФ, екс-директором ФСБ РФ Миколою Патрушевим. Представники даної радикальної націоналістичної політсили вимагають від Зеленського хоч якось відреагувати на сюжет журналістів програми "Схеми".

"Оприлюднена журналістами інформація про нову можливу таємну зустріч президента Зеленського з довіреною особою Путіна - екс-главою ФСБ, а нині секретарем РНБО РФ Миколою Патрушевим - це загроза національній безпеці. До сих пір президент уникав чіткої відповіді на питання щодо обставин поїздки в Оман. Зеленський повинен припинити ховатися від народу і дати чітку відповідь на питання, які хвилюють суспільство: це був державний або приватний візит, він здійснювався за державні або приватні кошти, була зустріч з Патрушевим чи ні, про що проходили переговори. Національний корпус вимагає від президента Зеленського офіційно відреагувати на розслідування, опубліковане журналістами, повністю розкрити інформацію про програму візиту в Оман, а також переговори, які відбувалися під час цієї поїздки ", - йдеться в повідомленні прес -служби партії.

Також активісти політсили анонсували акцію протесту під будівлею Верховної Ради, про що йдеться у відео нижче.


Як ми вже повідомляли раніше, сьогодні, 14 лютого, стало відомо, що президент України провів телефонну розмову з Володимиром Путіним. Відзначимо, що переговори відбулися на наступний день після публікації розслідування про те, що глава України, можливо, зустрічався з представниками РФ в Омані. Так, в повідомленні говориться, що сторони обговорили виконання домовленостей, які були досягнуті ними в рамках зустрічі "Нормандське четвірки" 9 грудня 2019 року. У розмові особливий акцент був зроблений на те, що попереду у країн новий обмін полоненими. Відзначається, що вони обговорили долі тих, хто утримується на території Донбасу, Криму і Росії. Також сторони відзначили, що робота в ТКГ в Мінську повинна бути активізована. Чи говорили президенти про розслідування "Схем" по Оману, не повідомляється. 

Також Офіс президента збирається звертатися до суду щодо публікації програмою "Схеми" матеріалу про поїздку президента Володимира Зеленського в Оман і його можливу зустріч з представниками Російської Федерації, в тому числі з секретарем Радбезу Росії Миколою Патрушевим.

Related

Політика 7650673612567299416

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item