У Києві чоловік убив тещу і сховав тіло в підвалі

У Києві чоловік убив тещу і сховав тіло в підвалі
У Києві чоловік виніс у підвал мішок з тілом жінки

Чоловіка із закривавленим мішком помітив сусід. Саме він виявив тіло загиблої жінки і викликав поліцію.

 
У Києві чоловік убив тещу, а тіло поклав у мішок і виніс в підвал. Про інцидент стало відомо в п'ятницю, 14 лютого.
 
У поліції Києва інформують, що повідомлення про знайдений труп жінки надійшло правоохоронцям близько 16:00.
 
"На місці правоохоронці виявили тіло 68-річної місцевої жительки з ознаками насильницької смерті від численних ножових поранень. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські затримали ймовірного підозрюваного - 46-річного зятя потерпілої. Зараз із затриманим працюють слідчі і встановлюють обставини і мотиви тяжкого злочину. Для встановлення остаточної причини смерті тіло жінки направлене на судово-медичну експертизу", - сказано в повідомленні.
Сайт Інформатор передає, що вбивство сталося в будинку за адресою: Харківське шосе, 21/3. За інформацією видання, місцевий житель помітив, що його сусід сховав сірий мішок у підвалі. Чоловік вирішив перевірити його вміст, побачив там сліди крові і голову людини, після чого відразу зателефонував у поліцію.
 
Правоохоронці затримали підозрюваного у квартирі. В оселю пробиралися через вікно патрульні і спецзагін поліції. Мешканці сусідніх під'їздів сказали, що сьогодні у загиблої був день народження. Про те, що трапилося, повідомили дружині, яка їде на Харківське шосе.
Нагадаємо, що раніше в Києві зарізали чоловіка. Потерпілий зміг дійти до будинку, де і помер на руках у рідних. Як виглядали нападники, він не встиг сказати.
 
Також повідомлялося, що в Сімферополі в авто виявили зарізану дитину. Дитину вбила її мати, вважають слідчі. Її знайшли біля автомобіля із сильним передозуванням медпрепаратами.
 

Related

Гаряча новина 1287513913089555477

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item