В Обухові батьки закрили маленьких дітей у машині

В Обухові батьки закрили маленьких дітей у машині
Двоє маленьких дітей голосно плакали

Випадковий перехожий звільнив дітей і викликав поліцію. Батьків притягнули до відповідальності.

 
В Обухові Київської області поліція притягнула до відповідальності батьків, які закрили двох маленьких дітей у машині. Про це в четвер, 13 лютого, повідомляє прес-служба поліції області.
 
"Небайдужий громадянин звернувся по спецлінії "102" і повідомив, що в закритому автомобілі тривалий час перебувають двоє маленьких дітей і голосно плачуть. Дворічну дівчинку і хлопчика, якому не виповнилося ще й року, батьки закрили в легковику на парковці біля супермаркету в місті Обухів", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що заявник самостійно звільнив дітей з авто, за лічені хвилини на місце події прибули і правоохоронці.
 
"Наразі батьки вже повернулися до машини. З ними ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду, щоб у подальшому попередити бездоглядність дітей", - додали в поліції.
 
Також за неналежне виконання батьківських обов'язків, матір притягнули до адміністративної відповідальності за статтею про невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків з виховання дітей (ч. 1 ст. 184) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
 
Раніше повідомлялося, що в Києві перехожі викликали поліцію до покинутої в авто дитини. Дитина просиділа замкнутою в машині, щонайменше, 40 хвилин, перехожі очікували біля автомобіля батьків дитини і викликали поліцію.
 
Нагадаємо, що раніше п'яна жінка залишила шестимісячну доньку на морозі. Плаче дитини в колясці помітили небайдужі перехожі.

Related

Суспільство 4873990328865650897

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item