Стрілянина в Берліні: є загиблий

Стрілянина в Берліні: є загиблий
У Берліні сталася стрілянина

Поліція повідомляє, що стріляли кілька людей, які зникли з місця події.

 
У Берліні в Німеччині сталася стрілянина, в результаті якої одна людина загинула, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє Local у суботу, 15 лютого.
 
Як заявили в поліції, інцидент стався напередодні в берлінському районі Кройцберг біля концертно-спортивного залу Темподром, де проходило турецьке комедійне шоу Güldür Güldür Show. Відвідувачів заходу довелося евакуювати із приміщення через задні і бічні будівлі.
 
У результаті стрілянини загинув чоловік віком 42 роки. Деякі з поранених перебувають у важкому стані. У поліції заявили, що стріляли кілька людей. Імовірні нападники з місця події зникли. Ведеться розслідування інциденту.
 
Нагадаємо, що раніше в результаті стрілянини в Афінах більше сотні затриманих, одна людина загинула. У центрі міста озброєна група людей напала на продавців контрабандних сигарет. Сутички закінчилися стріляниною, в результаті чого загинув один афганець, ще один був поранений.
 
Також повідомлялося, що в університеті США сталася стрілянина. Двоє людей загинули й одна отримала поранення в результаті стрілянини, яка сталася в гуртожитку. Її причина з'ясовується.

Related

Події у світі 5275782708452385720

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item