На столичному вокзалі поліцейський кришував кишенькових злодіїв - відео

На столичному вокзалі поліцейський кришував кишенькових злодіїв - відео
На центральному залізничному вокзалі поліцейський дозволив утекти кишеньковим злодіям.
Зняли на відео, як чоловік викрив пару зловмисників. Їм же на допомогу швидко прийшов співробітник поліції Олег Мигалко. Відео опублікував у Facebook очевидець інциденту Сергій Бондар.
"Знову їх спіймав. І що ви думаєте? Підходить якийсь чорт, тиче якесь посвідчення і за куртку тягне мене на вулицю. Виявилось, що це мент з вокзального управління поліції, який прикриває грабіжників, коли вони грабують. Прямо коли їх ловлять, він хапає жертву і дає втекти грабіжникам. Далі все на відео. Дикість ситуації в тому, що один з грабіжників на відео прямо переді мною - Руслан Горват. Він знаходиться в розшуку за десятки крадіжок і за те, що прямо у відділенні відірвав плитку з підлоги та проломив голови чотирьом поліцейським", - йдеться в підписі до відео.
"Дурня вигнали з Академії поліції. Він пішов в "Беркут". Його і з "Беркута" навіть вигнали. Прилаштувався у вокзальній поліції кришувати грабіжників", - розповів він про поліцейського Мигалко.
У столичному кафе Honey, що на Ярославовому Валу, спіймали на крадіжці чотирьох чоловіків. Про це повідомив у Facebook власник закладу, київський ресторатор Станіслав Завертайло.

Related

Гаряча новина 2943071423696702914

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item