Медики повідомили про стан здоров'я евакуйованих

Медики повідомили про стан здоров'я евакуйованих
В аеропорту Уханя перед евакуацією

Під час польоту і посадки у жодного з пасажирів і членів екіпажу не були виявлені симптоми ГРЗ.

Медики, які супроводжують евакуйованих з Уханя українців, не виявили у пасажирів і членів екіпажу будь-яких симптомів гострих респіраторних захворювань. Про це в четвер, 20 лютого, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.
"Міністерство охорони здоров'я поспілкувалося з медиками, які супроводжували людей на борту авіарейсу з Уханя. Під час польоту і посадки літака в жодного пасажира і члена екіпажу не були виявлені симптоми гострих респіраторних захворювань", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що всіх евакуйованих транспортують в медичний центр Національної гвардії України Нові Санжари в Полтавській області.
Як зазначають у МОЗ, психоемоційний стан всіх пасажирів - у нормі.
На борту літака перебували 45 українців, 27 іноземців і члени екіпажу, серед яких троє медиків.
Після прибуття лайнер був відправлений на санітарну стоянку.
Протягом 14 днів обсервації лікарі проводитимуть медико-санітарне спостереження бодай двічі на день всіх, хто перебуває в ізоляції. У разі погіршення стану здоров'я або появи симптомів, які можуть свідчити про розвиток гострої респіраторної хвороби, викликаної новим коронавірусом, евакуйовані будуть госпіталізовані в інфекційний стаціонар.
Крім того, після прибуття до місця обсервації транспорт, яким перевозять евакуйованих і членів команди, пройде дезінфекційну обробку.
Тим часом, у Нових Санжарах ще напередодні ввечері почалося блокування доріг для недопущення в селище евакуйованих.
Сьогодні вранці силовики намагаються розчистити заблоковані автомобілями дороги за допомогою БТРів. Також відбуваються сутички з місцевими жителями.

Related

Здоров'я 8582455900669253602

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item