З якими чоловіками не варто зустрічатися

З якими чоловіками не варто зустрічатися

Важко помітити негативні сторони хлопця, коли стосунки лише починаються.
Часом саме ці недоліки можуть вплинути на життя чи зіпсувати його, пише Medium.
Психологи виокремили типи людей, яких варто остерігатися.
Халк
Якщо хлопець злиться, то по квартирі щоразу щось літає чи б'ються тарілки. Коли вперше зустріти таку людину, то може здаватися, що вона притягує своєю "дикістю" та пристрастю. Але ця людина просто зла. Характер схожий на характер Халка – великого зеленого мутанта із коміксів від Marvel (звідки й назва). Тому краще не ставати на шляху руйнівного Халка, бо рано чи пізно можна стати його жертвою.
Лінивець
Якщо пара зустрічається певний період часу, але хлопець досі не знайшов роботу і сидить на плечах дівчини, немає хобі та амбіцій , не читає книг, то такий тип людини – лінивець. Чим довше зустрічатись з лінивцем, тим більше шансів на те, що і хлопець і дівчина будуть безцільно плисти за течією – просто виживати, а не жити.
П'явка
Подібно до лінивця, про п'явку також можна сказати "ні риба, ні м'ясо". Одразу ваш дім стає його/її домом, як і ваші друзі. Окрім того, такому чоловікові завжди подобаються ті самі фільми, музика і їжа. П'явка чіпляється за людину і може рости, використовуючи добре відпрацьовану тактику маніпуляції. Такі хлопці не хочуть, щоб їх дівчата гуляли з друзями.
Дитина
Такі люди не обов'язково мають бути молодшими. Це універсальний термін – партнери наївні, незрілі, недосвідчені або просто тупі. Вони люблять розповідати кількарічні історії про свої "перемоги", тому що у них немає нових історій. Стосунки з такими чоловіками починаються швидко, вибухаючи, як феєрверк, але ведуть партнери себе так, що вам доведеться почуватися їхньою мамою чи вчителем.
Нарцис
Такі люди завжди говорять лише про себе. І не тільки на першому побачені, а й під час наступних зустрічах, а інформацією про вас не цікавляться. Навіть якщо цей чоловік буде зізнаватися у неземному коханні, це почуття точно не переважить його любов до себе.
Однією з причин, чому люди не хочуть розлучатися є те, що вони досі люблять свого партнера і не хочуть його втрачати. Відносини треба припинити, якщо вони приносять більше болю, ніж щастя. Стосунки повинні бути щасливими та натхненними.І варто припинити триматися за людину, яка не піклується про щастя іншої.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item