Житель Запорізької області вбив двох жінок на звалищі і спалив їхні тіла

Житель Запорізької області вбив двох жінок на звалищі і спалив їхні тіла
Чоловік для вбивства використовував сокиру

На звалищі під час збирання металобрухту між чоловіком і двома жінками виникла сварка, встановили поліцейські.

У Запорізькій області чоловік під час конфлікту на звалищі зарубав двох жінок і спалив їхні тіла. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 24 лютого.
Напередодні в Оріхівське відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Преображенка, що 22 лютого пішли з дому і не повернулися його мати 1960 року і дружина 1987 року народження. Також була отримана інформація про те, що на місцевому звалищі знайшли обгорілі останки людського тіла.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила обставини події.
"22 лютого близько 10:00 на звалищі під час збирання металобрухту між місцевим жителем 1989 року народження і двома жінками, його односельчанками, виникла сварка. Чоловік схопив сокиру і вдарив молоду жінку по голові, а потім, щоб позбутися від свідка подій, завдав кілька ударів і старшій жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі, щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла", - йдеться в повідомленні.
Співробітники поліції встановили особу і місцеперебування підозрюваного і затримали його.
Порушено кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (п.1 ч.2 ст.115 КК України). Вбивці загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Раніше в Черкаській області під час застілля житель села Балаклея зарізав трьох своїх знайомих і скинув тіла двох з них у колодязь.
Також у Києві чоловік убив тещу і сховав тіло в підвалі. Чоловіка із закривавленим мішком помітив сусід. Він виявив тіло загиблої і викликав поліцію.

Related

Гаряча новина 2078154232775374489

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item