Глава Мюнхенської конференції потрапив в Миротворець

Глава Мюнхенської конференції потрапив в Миротворець
Вольфганг Ішингер

Вольфганг Ішингер потрапив в базу Миротворця за підписання плану з мирного врегулювання на Донбасі.


Голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер потрапив в базу скандального сайту Миротворець за підписання плану з мирного врегулювання на Донбасі.
 
Автори ресурсу звинувачують Ішингера в "замаху на суверенітет і територіальну цілісність України", "участі в пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України" та "маніпулюванні суспільно значущою інформацією".
 
Зазначається, що документ 12 кроків для більшої безпеки України та євроатлантичного регіону "по суті, ставить за мету відновлення співпраці Заходу з Росією без деокупацію Криму і без виконання вимог України щодо Донбасу".
 
"Він пропонує, зокрема, поступове зняття санкцій з Росії, зближення  РФ з Євросоюзом. Також планом передбачено запуск всеукраїнського загальнонаціонального діалогу щодо визначення нової ідентичності України, який врахує погляди сусідів України, включаючи Росію", - йдеться на сайті Миротворця.
 
 
Нагадаємо, скандальні рекомендації щодо України були оприлюднені на початку Мюнхенської конференції з безпеки. Потім документ зник з офіційного сайту. Однак 16 лютого він знову там з'явився.

Related

Події у світі 4878670855376732635

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item