У Чернігівській області знайшли повішеним п'ятирічного хлопчика

Тіло хлопчика виявила мати

Поліція призначила експертизи для встановлення причин смерті дитини. Опитуються місцеві жителі.

 
У Чернігівській області жінка виявила повішеним свого 5-річного сина. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції у четвер, 20 лютого.
 
За інформацією правоохоронців, інцидент стався напередодні в селі Мала Дівиця Прилуцького району.
 
"Під час перевірки працівники поліції встановили, що 5-річну дитину без ознак життя виявили у дворі приватного господарства близько 18:00. Тіло хлопчика виявила мати і відразу викликала медиків. На жаль, дитину врятувати не вдалося. Мати пояснила поліцейським, що син вийшов, а через деякий час його знайшли повішеним", - йдеться в повідомленні.
 
Наразі призначено відповідні експертизи для встановлення причин смерті, поліція опитує місцевих жителів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство (ст. 115 КК України).
 
 
Раніше в Херсоні 10-річний хлопчик повісився через комп'ютерну гру. Дитина хотіла гру, яку йому пообіцяли купити пізніше. Він сильно образився і пішов до своєї кімнати, а коли мати зайшла туди через деякий час, він уже був мертвий.
 
А в Харкові повісилася 15-річна дівчинка. Школярка стояла на обліку в лікарні. Дівчинка жила з матір'ю. Дитину виявили повішеною у ванній.

Related

Гаряча новина 4895203848378030411

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item