Гороскоп на 18 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 18 березня 2020 року.
Гороскоп на 18 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам важливо сконцентруватися на головному завданні і будь-якою ціною довести справу до кінця. Обстановка аж до ночі буде напруженою. Можлива криза вдома, у професійній діяльності, в розвитку бізнес-проекту або в іншій важливій для вас області. Сили краще витрачати на роботу, а не на з'ясування відносин. Якщо протиріччя нерозв'язні, досить імовірний скандал, стрес, розрив, звільнення.
Телець
Сьогодні Тельці можуть не боятися поразки. Доля вбереже вас від фатальної помилки. Не буде перешкодою відстань, різниця культур і переконань. Відмінно спрацюють системи навігації та захисту. При скромних запитах можна віддати кермо правління іншим. Якщо ж ви налаштовані на зростання і прогрес (особливо, професійний), ще не пізно подолати лінь, вийти із зони комфорту і встигнути щось зробити.
Близнюки
Близнюкам не варто відмовлятися від заходів захисту. Аж до ночі бажано дотримуватися заходів обережності, контролювати питання безпеки. Перестраховка не буде зайвою навіть в домашніх справах і рядових рутинних заняттях, а в професійній діяльності і в бізнесі може стати для вас одним з доданків міцного успіху. Навіть якщо події розвиваються гладко, не варто приступати до нових справ.
Рак
Сьогодні Ракам краще не брати активної участі в подіях. За будь-якою битвою вам краще спостерігати з боку. Також, це невідповідний момент для прояви незалежної ініціативи: так чи інакше, ви будете під прицілом у інстанцій. У той же час, зірки радять вам не «зникати з радарів» і бути готовими підставити плече, якщо допомога буде потрібна вашому другу, начальнику або партнеру.
Лев
Левам сьогодні необхідно довести до кінця складну справу. Якщо основне навантаження лягло на підлеглих, доведеться до останнього моменту контролювати їх роботу. Події можуть розвиватися дуже швидко і драматично. Щоб зберегти рівновагу у фатальній ситуації, в якій від вас нічого не залежить, потрібна впевненість, що зроблено все можливе: лише в цьому випадку ви не будете відчувати докору сумління.
Діва
Сьогодні зірки обіцяють Дівам удачу в будь-якій знайомій області. До майстерності додасться ентузіазм. Не варто втрачати час, якщо ви хочете поєднати рутину і творчість, остаточно поєднати професію і хобі. День сприяє заняттям, пов'язаних з бізнесом, управлінням, фізичною активністю, що не завадить мати успіх і в інших сферах, наприклад, в особистому житті або в справі виховання дітей.
Терези
Терезам варто ще трохи попрацювати на благо дому та сім'ї. Важливо доводити до кінця трудомісткі справи, ефективно відбивати агресивні вторгнення на свою територію. Можуть нервувати вогнища напруги, що залишилися, конфлікти з домочадцями, партнерами, органами влади, силовими структурами. Можлива перевтома. Бойового духу і витривалості додасть думка про швидкий фінал складної смуги або про можливу вигоду.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони багато чого роблять за інерцією, але це швидше хороший знак. Позитивну роль зіграє навіть ваша впертість. Доля підтримає вас і допоможе вдало завершити небезпечну місію. Ви пройдете тест на майстерність, впораєтеся з управлінням технікою або складним проектом. Благополучно закінчиться непросте відрядження, ризикований захід. При відсутності гострих відчуттів, ви створите їх самі.
Стрілець
Стрільцям сьогодні доведеться нелегко. Можна багато придбати, але і багато втратити при невдачі. Можлива криза у зв'язку з податками, майном, перерозподілом ресурсів. Буде перевірений рівень ваших фінансових захистів або економічної грамотності. Допоможуть не тільки бійцівські, але і ділові якості. Стануть в нагоді навички в сфері управління, бізнесу, виробництва, будь-якої складної ризикованої області.
Козоріг
Для Козорогів це важливий напружений день. Можливий порив азарту, сплеск перфекціонізму, приплив запізнілих особистих амбіцій. Не виключена і проста впертість. Ви можете взяти на себе багато роботи, виявити надлишок старанності на останньому етапі, наполегливо намагатися «вскочити в поїзд». Зірки радять вчасно зупинитися, інакше захопленість в кінці дня призведе до виснаження всіх ваших ресурсів.
Водолій
Водоліям сьогодні краще діяти таємно. Якщо ви досягли успіху, не варто ним хвалитися. Це не найкращий день для самореклами і переслідування особистих цілей. Добре, якщо про ваш прихований потенціал поки будуть знати тільки близькі друзі або вчитель. Можливе гостре бажання перевиконати план або наостанок взяти десь реванш. Ймовірне загострення хронічного захворювання у зв'язку з перевитратою сил.
Риби
Сьогодні Риби захоплені спільною справою і готові займатися нею практично без втоми. Риби, що володіють авторитетом і харизмою, зможуть залучити до своїх справ однодумців та стати на чолі команди. Ентузіазм самолюбних Риб-одинаків підтримають заняття, спрямовані на зростання їх особистого рейтингу в майбутньому. Можливий інтерес до соціально-політичних подій, тенденцій у своїй професійній ніші.

Related

Цікаво 6700749934337843597

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item