Гороскоп на 23 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 23 березня 2020 року.
Гороскоп на 23 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни можуть бути сентиментальними, вразливими, млявими, ледачими. Але час не чекає, і якщо терміни підтискають, краще виконати частину неминучої роботи. Час, який залишиться, рекомендується витратити на відпочинок, сон, спілкування з природою, «музичну паузу» або іншу форму регенерації сил. День підходить для очищення організму, простого прибирання, психологічного розвантаження, усамітнення. Ініціативи краще відкласти.
Телець
Сьогодні Тельців бадьорять помірні навантаження і невеликі пригоди. Якщо все ще в силі професійний або інший унікальний шанс, який подарувала вам доля, зірки радять витягти з нього побільше цінних бонусів. Незабаром у цьому напрямку у вас стане менше прав, можуть зменшитися або зникнути звичні гарантії, зміняться вимоги і умови. Вам доведеться частіше покладатися на удачу і випадок.
Близнюки
Сьогодні Близнюки несподівано досягнуть успіху в складній справі. В останній момент вам допоможе щасливий випадок або впливова людина. Ви можете дивом уникнути провалу або пастки, обернути собі на користь ризики, стреси і втрати. Вірне рішення підкаже інтуїція. Але везіння буде супроводжувати вас лише в кризовій ситуації, пов'язаній з минулим. Не варто починати нові справи і різко змінювати курс.
Рак
Сьогодні Ракам не перестане світити їх дороговказна зірка. Це може бути вдалий збіг обставин або власна віра. Якщо втрачені офіційні опори і зникла формальна необхідність, вас підтримає на плаву ентузіазм. Вчорашнього імпульсу натхнення вам з лишком вистачить для продовження шляху, розвитку любовної історії, доведення до кінця творчого задуму або продовження важливої місії.
Лев
Сьогодні Леви в полоні фантазій і чуттєвих відчуттів. Також, можливий інтерес до ризикованих таємних ігор, закулісних маніпуляцій. Для успіху важливо мати «тверезу голову», не закривати очі на небезпеки, пастки, пороки. Добре тестувати методи захистів, шукати помилки та уразливості. В психологічному плані, корисно позбутися страху, почуття провини, залежностей та іншого накопиченого негативу.
Діва
Сьогодні Дівам варто всіляко підтримувати взаєморозуміння з партнерами, навіть якщо пряма необхідність в їх допомозі вже відпала. При єдності в головному, саме час залишити за бортом всі дрібні образи і обнулити взаємні рахунки. В любові і шлюбі, крім підживлення романтичної і сексуальної ліній, важливо залишитися ідейними соратниками, наприклад, по бізнесу, творчості, хобі або виховання спільних дітей.
Терези
Терезам не варто планувати на сьогодні важливі починання. Ні ваші персональні заявки, ні спільні ініціативи в цю добу не мають сенсу: запал буде розтрачений даремно. Дотепність вашої ідеї, як і ваш особистий потенціал, залишаться не помічені цільовою аудиторією. Краще присвятити цей день дрібним потрібним справам (наприклад, прибиранню), а також заходам, спрямованим на підтримку здоров'я та робочої форми.
Скорпіон
Скорпіони можуть провести цей день у спокої або за улюбленою справою. Залишиться високою чуттєвість, вас можуть мотивувати еротичні фантазії. Вдалий час для творчості і таємних авантюр. Ділові клопоти, спортивні тренування та інша рутина стануть цікавішими з краплею креативу. Вдалий момент для мімікрії: вам буде нескладно зберегти свої маневри в таємниці чи виставити їх в потрібному світлі.
Стрілець
Стрільцям зірки радять провести цю добу на самоті, вдома або за яким-небудь таємним заняттям. Приватне життя аж до ночі може залишатися в пріоритеті. Якщо ви зайняті бізнесом, підтримка внутрішніх процесів буде важливіша зовнішніх досягнень. Можливий заробіток через допомогу по дому і надання приватних послуг. Відповідний момент для вологого прибирання і для відпрацювання боргів, в тому числі моральних.
Козоріг
Сьогодні міні-завдання, які ставить Козорогам життя, мало чим відрізняються від вчорашніх. Вам не варто змінювати маршрут, напрямок і тональність роздумів, образ дій. Можна продовжувати слухати ту ж музику або віддаватися тим же мріям. У зв'язку з зміною обстановки, ніхто не зобов'яже вас робити щось через силу. Успіх залежить швидше від вашого і чужого натхнення, ніж від дотримання правил.
Водолій
В цей день Водоліям можуть стати в нагоді ділові якості. Не завадять такі риси, як гнучкість, проникливість і вміння оперувати секретними даними. Можна довести до кінця вдалу операцію або доповнити її новими бонусами. Ще не пізно зробити задумані покупки. Також, до настання ночі у вас є час завершити важливий таємний маневр, про який поки що не має здогадуватися ваше оточення.
Риби
Сьогодні типові Риби можуть повністю покластися на свою інтуїцію. Вона підкаже, які справи слід довести до кінця будь-якою ціною, а які можна відкласти (і навіть назавжди забути). Приємна особливість дня — відсутність примусових заходів і офіційних зобов'язань. У вас є право і на ентузіазм, і на байдужість. Вкладати сили краще в ті проєкти, які вас надихають і важливі для майбутнього.

Related

Цікаво 553302953594474285

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item