Гороскоп на 25 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 25 березня 2020 року.
Гороскоп на 25 березня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнам варто пам'ятати, що це конфліктний день і причиною сварок можуть виявитися вони самі. Агресія і нервозність можуть бути викликані зовнішньою кризою, наприклад, дедлайном відповідального проекту. Зростає ризик розбіжностей з авторитетними людьми, силовими структурами, владою. Овни-керівники можуть зриватися на своїх підлеглих. Конфлікт загрожує розривом, звільненням. Можливі стреси і травми.
Телець
У напруженій атмосфері цієї доби Тельцям краще не випробовувати долю. Зірки радять відмовитися від ризикованих справ, так як навіть найбільш прості справи можуть піти за найгіршим сценарієм. Вам доведеться терміново вийти із зони комфорту, швидко мобілізуватися. Можливі поломки, травми або сварки. Екстрений викид енергії загрожує перевтомою, дратівливістю або загостренням хронічних болів.
Близнюки
Сьогодні Близнюки ризикують, активно беручи участь у колективних справах. Не завадить вжити заходів обережності, якщо ви хочете провести з друзями якийсь експеримент, відвідати масовий захід, зайнятися екстремальним видом спорту, зробити небезпечну поїздку або операцію. Найбільш конструктивна сторона сьогоднішніх подій — можливість на ділі оцінити ризики і збитки від запланованих починань.
Рак
День підігріває честолюбство і нетерпіння Раків, робить їх більш пробивними і цілеспрямованими. Варто пам'ятати, що сьогодні здорова спортивна злість здатна перейти в агресію, привести до перевищення меж влади або розумних заходів оборони. Великий ризик порушити чужі кордони, розгнівати партнера або начальника, розсердити конкурента. Важливо вчасно зупинитися, якщо противник явно сильніший вас.
Лев
Сьогодні у Левів не буде нестачі в енергії, особливо, для одномоментного цільового ривка. Оперативних і сміливих дій може зажадати бізнес, спорт, подорож. Якщо у вас відпрацьовані потрібні спеціальні навички, під рукою є необхідні інструменти та спорядження, а також з'явилися азарт і кураж — ви хвацько візьмете будь-яку перешкоду і можете навіть не помітити отриманих в ході бою дрібних травм.
Діва
Сьогодні розсудливі обережні Діви спостерігають за ходом подій з боку, і це правильно. Темпераментні заповзятливі Діви не відмовляться вступити в небезпечну авантюру, можуть самі піти назустріч сварці чи спалаху пристрастей. Нелегко доведеться Дівам, загнаним у кут якоюсь кризою: у них просто не залишиться іншого вибору, окрім запеклої боротьби. Краще не починати в цей день важливих проєктів.
Терези
Терезів та їх партнерів очікує неспокійний день. Загостряться старі суперечності, в тому числі, професійні, сімейні та територіальні розбіжності. Події перевірять вас на дипломатичність або випробують на міцність ваш союз. Ваші особисті проблеми можуть бути включені в більш широкий контекст, наприклад, під загальний спір політичних поглядів або національних традицій. Важливо, чию сторону ви приймете.
Скорпіон
Скорпіонам доведеться клопіткий день. Доведеться діяти оперативно і часом йти на ризик. Події покажуть рівень вашої майстерності або технічної оснащеності. Можливий тест на спритність в умовах кризи. Дуже ймовірні конфліктні моменти, особливо, якщо нова ситуація загрожує вам пониженням у посаді після привілейованого становища. Зросте ймовірність травм і коротких стресів.
Стрілець
Сьогодні Стрільців веде спортивний або діловий азарт. Багато Стрільців проявлять відчайдушну сміливість, затіють складний проект. Діяти на межі можливостей може змусити боротьба за приз або заробіток. Можливі напружені тренування, ризиковані фінансові гри. Важко дістанеться роль інвестора, спонсора, тренера, топ-менеджера, честолюбного батька. Нелегким буде хліб «вільного художника».
Козоріг
Сьогодні Козороги не в кращому становищі, сила і авторитет можуть обернутися проти них. Зросте ризик травм, сімейних скандалів, ділових криз. Якщо ви розгорнули надто масштабну діяльність і опинилися на межі порушення закону, не виключені зіткнення з представниками влади та правоохоронцями. Важливо «випустити пар» і скинути напругу без шкоди для себе і своїх володінь.
Водолій
Водоліям сьогодні не варто пасувати перед труднощами, але корисно підвищити боєготовність і посилити захист. Можливі аварійні ситуації та інші проблеми в дорозі, при взаємодії з іноземцями, іногородніми попутниками, дорожніми службами, силовими структурами. Якщо ви в хорошій формі, можна випробувати «в польових умовах» свої навички водіння, протестувати спорядження або транспортний засіб.
Риби
Сьогодні уразливі матеріальні позиції Риб. Не рекомендуються спонтанні придбання, оптові закупівлі і зайві витрати. Не варто купувати спорядження, техніку, інструменти для професійної діяльності або складних робіт. Небажані стартапи та заходи по розширенню бізнесу, а також будь-які ризиковані операції: замість прибутку, велика ймовірність збитків, штрафів або гострих кризових ситуацій.

Related

Цікаво 4817946724179893343

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item