Львівський завод передав ЗСУ партію танків Т-64

Львівський завод передав ЗСУ партію танків Т-64
Передані танки Т-64

Ремонт і модернізація бронетехніки виконуються в рамках державного контракту за 2019 рік. Він є перехідним і повинен бути повністю виконаним наприкінці другого кварталу 2020 року.

 
Держпідприємство Львівський бронетанковий завод передало військовим ще одну партію із шести танків Т-64. Про це повідомляє прес-служба концерну Укроборонпром у середу, 25 березня.
 
Директор заводу Віктор Андрощук розповів, що танки ремонтували вже в умовах карантину, коли з понад 700 працівників підприємства велика частина відправлена ​​на простій, частина співробітників працює вдома дистанційно, якщо це дозволяє виконувати їхні посадові обов'язки.
 
"Але для того, щоб вчасно виконати держоборонзамовлення, майже третина працівників (в основному робочих спеціальностей) виходить на роботу. У нас достатньо приміщень, тому скупчень працівників немає. Медиками на прохідній проводиться температурний скринінґ, і, тільки якщо працівники відчувають себе повністю здоровими, вони перетинають контрольно-пропускний пункт підприємства", - зазначив Андрощук.
 
Він також розповів, що ремонт і модернізація бронетехніки виконуються в рамках державного контракту за 2019 рік, оскільки він є перехідним і повинен бути повністю виконаним наприкінці другого кварталу 2020 року.
 
Відзначається, що, згідно з контрактом, підприємство відправило вже більш як півсотні одиниць відремонтованої і модернізованої бронетехніки - це танки Т-64 і Т-72, ​​броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-1, а також броньовані гусеничні пожежні машини ГПМ-54.



Раніше в Укроборонпромі повідомили, що Київський бронетанковий завод передав ЗСУ останню партію із шести танків Т-72, ​​які були модернізовані з метою поліпшення їхніх бойових і технічних характеристик. Усього військові отримали 31 такий танк.

Related

Суспільство 776992960192853528

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item