Гончарук повторно подав у відставку - ЗМІ

Гончарук повторно подав у відставку - ЗМІ
Зеленський може попрощатися з Гончаруком

Прем'єр-міністр наполягає, щоб цього разу президент Володимир Зеленський задовольнив його прохання, стверджують джерела.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в п'ятницю, 28 лютого, повторно подав прохання про відставку президентові Володимиру Зеленському. Про це повідомляє НВ з посиланням на джерела в суботу, 29 лютого.

Зазначається, що зараз глава уряду наполягає, щоб його прохання було задоволене.
 
"Останньою краплею терпіння Гончарука, за словами одного з джерел, стала зустріч між президентом, міністром юстиції Денисом Малюською і бізнесменом Ігорем Коломойським, в ході якої глава держави розкритикував міністра. До приходу в уряд Малюська, так само як і Гончарук, працював в BRDO / World Bank Group і вважався людиною, близькою до прем'єра", - пише видання.
 
Також джерела видання повідомляють, що позиції Андрія Гончарука значно ослабли після приходу Андрія Єрмака на посаду глави офісу президента. Його попередник Андрій Богдан нібито підтримував починання прем'єра значно більше.
 
Напередодні стало відомо, що президент Зеленський попросив Раду зібратися 4 лютого на позачергове засідання, щоб розглянути кілька проектів законів, зокрема і про Кабмін.
 
А в суботу ЗМІ повідомили, що Верховна Рада розгляне відставку прем'єра Олексія Гончарука. В.о. глави Кабміну можуть призначити віце-прем'єра Дениса Шмигаля. При цьому стверджувалося, що Гончарук не написав нову заяву про відставку.
 
Нагадаємо, 17 січня Гончарук подав прохання про відставку після публікації скандальних аудіозаписів. Тоді Володимир Зеленський відставку не прийняв, надавши прем'єрові ще один шанс.

Related

Політика 6881566654616017974

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item