У Житомирі відкрили справу на інфікованого чоловіка

У Житомирі відкрили справу на інфікованого чоловіка
Поліцейські встановлюють людей, які їздили разом із зараженим чоловіком

Правоохоронці встановили, що рейсами авіаліній в обидва боки одночасно із хворим скористалися ще більше 30 осіб.

 
Поліція відкрила кримінальну справу стосовно хворого на коронавірус COVID-19 жителя Житомира, який возив туристів в Австрію. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в суботу, 21 березня.
 
Відзначається, що кримінальне провадження завели за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням (ст.325 КК України).
 
"У ході досудового розслідування перевіряється інформація про укриття відомостей хворим COVID-19, причетність до організованого перевезення групи туристів в Австрію і назад в Україну", - йдеться в повідомленні.
 
Також силовики встановили, що рейсами авіаліній в обидва боки одночасно із хворим скористалися ще більше 30 осіб.
 
"Зараз поліцейські встановлюють їхні контакти, місце проживання і спілкуються з ними про мету нещодавнього візиту за кордон, а також пояснюють необхідність дотримання режиму самоізоляції", - додали в поліції.
 
Нагадаємо, цього тижня був зареєстрований перший випадок COVID-19 у Житомирі. Пізніше чоловік розповів, як заразився коронавірусом. За його словами, він відпочивав в Австрії на гірськолижному курорті, де в розпал сезону оголосили, що курорт терміново закривають через спалах коронавірусу.
 
Незабаром з'ясувалося, що хворий житомирянин приховав подробиці поїздки в Австрію.

Related

Суспільство 5792592142850587504

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item