На засідання Ради запросили Кабмін і силовиків

На засідання Ради запросили Кабмін і силовиків
На позачергову Раду запросили Кабмін

Кабінет міністрів буде присутній і заслухає звіти МВС, СБУ, ДБР, НАБУ і офісу Генпрокурора.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков обговорив порядок денний позачергового засідання парламенту з президентом Володимиром Зеленським. Про це Разумков заявив після урочистостей з нагоди початку традиції несення Почесної варти Нацгвардії, передає Укрінформ в неділю, 1 березня.
"Так, я спілкувався з президентом. Я думаю, що ті питання, які були запропоновані до розгляду Верховній Раді України, вони дійсно важливі, вони є актуальними. Ви знаєте, що зараз ми знаходимося в режимі розгляду питань земельної реформи. При розгляді цих питань неможливо розглядати інші питання, не проголосувавши за це. І саме тому є деякі важливі і законопроекти, і теми, які сьогодні знаходяться на порядку денному суспільства, тому президент і запропонував їх розглянути в середу", - сказав Разумков.
У відповідь на питання, чи відвідають члени Кабміну засідання позачергової сесії, Разумков заявив: "Так, Кабінет міністрів буде запрошений, буде присутній на засіданні Верховної Ради України. Я в цьому впевнений на 99%".
За словами спікера, депутати заслухають звіти МВС, СБУ, ДБР, НАБУ і Офісу Генерального прокурора. Інші члени уряду так само зможуть дати відповіді на питання як суспільства, так і народних депутатів України.
Раніше ЗМІ повідомляли, що Верховна Рада розгляне відставку Гончарука. Напередодні Зеленський попросив парламент зібратися на позачергове засідання 4 березня, в тому числі з питання Кабміну.

Related

Політика 5572406145807677464

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item