Затримали ще одного викрадача активістів Майдану - ДБР

Затримали ще одного викрадача активістів Майдану - ДБР
Підозрюваному загрожує від 5 до 12 років в'язниці

Житель міста Біла Церква був у групі з дев'яти "тітушок", організовану для викрадення та залякування активних учасників Євромайдану, відзначили в ДБР.

 
Слідчі Державного бюро розслідувань спільно зі Службою безпеки України 12 березня затримали ще одного підозрюваного в участі у злочинній організації, яка викрала активістів Євромайдану Ігоря Луценка і Юрія Вербицького. Про це повідомляється на сайті ДБР у четвер, 12 березня.
 
Відзначається, що чоловікові ще 27 лютого повідомили про підозру в участі у злочинній організації (ч. 1 ст. 255 КК) і незаконному позбавленні волі та викрадення людини (ч. 3 ст. 146 КК). Але у зв'язку з тим, що він не з'явився на виклик, правоохоронці отримали дозвіл слідчого судді на затримання підозрюваного.
 
"Слідство встановило, що житель міста Біла Церква Київської області увійшов до злочинної групи з дев'яти "тітушок", організовану для викрадення та залякування активних учасників Євромайдану і незаконного перешкоджання мирним акціям протесту", - йдеться в повідомленні.
 
Також встановлено, що в ніч на 21 січня 2014 року підозрюваний у складі цієї групи викрав з Олександрівської клінічної лікарні Києва активістів Ігоря Луценка і Юрія Вербицького. Після цього потерпілі піддавалися тортурам, а Юрій Вербицький внаслідок травм та переохолодження помер.
 
Зараз вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує від 5 до 12 років в'язниці.

Нагадаємо, 10 березня правоохоронці затримали іншого учасника цієї організації, підозрюваного у викраденні і катуванні активістів та умисному вбивстві Юрія Вербицького і викраденні Ігоря Луценка. Чоловік 

Related

Суспільство 926769167500751761

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item