У Києві сім нових випадків COVID-19 - Кличко

У Києві сім нових випадків COVID-19 - Кличко
Кияни на зупинці громадського транспорту

Всього в столиці України зараз 10 зареєстрованих випадків зараження коронавірусом. Вісім киян були інфіковані в Європі.

У Києві в суботу, 21 березня, зареєстровано сім нових випадків інфікування коронавірусом COVID-19. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook.
"Сьогодні під вечір ми отримали лабораторно підтверджені тести двох жінок - 29-ти і 39-ти років і п'яти чоловіків у віці від 31 до 50 років", - розповів Кличко.
Всього в столиці України зараз 10 зареєстрованих випадків зараження COVID-19.
За словами Кличка, вісім киян були інфіковані в європейських країнах - переважно у Франції та Німеччині. Два випадки - місцеве зараження від хворих з Житомирської області та Києва.
З 10 хворих - п'ятеро лікуються в Олександрівській клінічній лікарні столиці. Решта п'ять - перебувають на самоізоляції і отримують лікування вдома під спостереженням лікарів.
Кличко додав, що очікуються результати аналізів на коронавірус ще трьох тестів, відправлених в референс-лабораторію.
Нагадаємо, станом на ранок 21 березня в Україні офіційно було підтверджено 41 випадок коронавірусу. З них три летальних, один пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.
Також повідомлялося, що з 22 березня в Києві припинить роботу громадський транспорт через пандемію COVID-19. Перевозити за спеціальними перепустками будуть лише співробітників критично важливих інфраструктурних об'єктів.

Related

Гаряча новина 572533191463543528

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item