"Це найпростіший спосіб визначити чи є у вас коронавірус. Будь ласка, розкажіть друзям "- Лікар з Уханя

"Це найпростіший спосіб визначити чи є у вас коронавірус. Будь ласка, розкажіть друзям "- Лікар з Уханя
Молодий лікар працює в лікарні Шеньчженя, переведений на вивчення вірусу пневмонії Ухань.

Подзвонив близьким і дав Роз'яснення.

Якщо у вас нежить і мокрота при застуді, ви не можете бути носієм коронавирусной інфекції. Коронавірус пневмонія - це сухий кашель без нежиті. Це найпростіший спосіб визначити. Будь ласка, розкажіть друзям, якщо ви розбираєтеся, про ідентифікацію та профілактиці.

Вірус Ухань не є термостійким і гине при температурі 26-27 градусів. Тому пийте більше гарячої води. Найчастіше і довше під сонцем. Гаряча вода не ліки, корисна для здоров'я, ефективна при всіх віруси.

Рада лікаря по коронавірус:

1. Вірус досить великий за розміром (діаметр комірки становить близько 400-500 нм), тому звичайна мед маска в принципі може відфільтрувати. Якщо заражений чхає перед вами або пройде на відстані до 3 метрів від вас, сповільнювач крок зараза просто впаде на землю, літати не зможе.

2. Якщо вірус потрапив на поверхню металу, він проживе не менше 12 годин. Тому, якщо ви стикнулися з будь-якої металевої поверхнею, ретельно вимийте руки з милом.

3. Вірус може залишатися активним на тканини протягом 6-12 годин. Звичайний пральний порошок повинен вбити вірус. Зимову одяг, досить просушити на сонці, щоб убити вірус.

Про симптоми безпосередньо захворювання-пневмонії, викликаної коронавірусів:

1. Після проникнення в горло може з'явитися сухість горла, яка зустрічається при ангіні. Триватиме 3-4 дня

2. Потім вірус буде зливатися з носової рідиною, потрапляти в трахею, а потім в легені, викличе запалення легенів. Цей процес займе від 5 до 6 днів.

3. При короновірусні пневмонії з'являється висока температура і утруднене дихання. Закладеність носа не схожа на нормальну закладеність, з'являється відчуття, що тонете в воді. В цьому випадку слід негайно звернутися до лікаря.

Про профілактику:

1. Найпоширеніший спосіб заразитися - це доторкатися до людей, тому потрібно часто мити руки. Вірус може жити тільки на ваших руках, протягом 5-10 хвилин. Але за ці 5-10 хвилин може статися що завгодно (ви можете потерти руками очі або доторкнутися до носа).

2. На додаток до частого миття рук ви можете полоскати горло Бетадіном, щоб усунути або мінімізувати дії мікроб, поки ті ще знаходяться в горлі (перед тим, як потрапити в легені...).

Будьте гранично уважні і обережні, пийте більше підігрітої води.

------------------------------------------------------------------------------------------

Увага! Редакція не має можливості перевірити правдивість цієї інформаціі, але вищесказані правила, це найпростіші застереження для всіх!

Барежіть себе і рдних!

Related

Здоров'я 1585381543160643236

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item