На Сумщині затримали чоловіків, які перевозили труп у багажнику авто

На Сумщині затримали чоловіків, які перевозили труп у багажнику авто
Тіло загиблого не встигли закопати

Троє місцевих жителів вранці поїхали на риболовлю до озера поблизу села Вільхова. Там між ними виникла сварка, під час якої двоє побили третього.

 
У Сумській області поліція затримала двох чоловіків, які перевозили труп чоловіка в багажнику автомобіля. Про це повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко на своїй сторінці у Facebook у понеділок, 6 квітня.
 
"Співробітники поліції на території Недригайлівського району зупинили ВАЗ 2107, у салоні якого знаходилися водій і пасажир, а в багажнику - закривавлений труп 46-річного чоловіка", - написала Науменко.
 
За її словами, попередньо встановлено, що троє місцевих жителів вранці поїхали на риболовлю до озера поблизу села Вільхова. Там між ними виникла сварка, під час якої двоє побили третього.
 
"Щоб уникнути покарання, чоловіки поклали тіло потерпілого без ознак життя в багажник ВАЗ 2109 і планували вивезти в безлюдне місце, щоб закопати. По дорозі машина застрягла, їм довелося знайти іншу. Перемістивши труп з ВАЗ 2109 у ВАЗ 2107, чоловіки вирушили до визначеного місця. Однак довести задумане до кінця вони не встигли, оскільки були затримані правоохоронними органами", - зазначила Науменко.





 
За її словами, кримінальне провадження відкрито за статтею про умисне вбивство за попередньою змовою групою осіб (п.12 ч.2 ст.115 КК України).

Related

Гаряча новина 357852602652917397

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item