Гороскоп на 07 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 07 травня 2020 року.
Гороскоп на 07 травня 2020 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам краще зосередитися на складних завданнях і критичних темах. Актуальні питання безпеки, наслідків експериментів і оновлень, розподілу навантажень або податкового тягаря. Очікується підвищена потенційна конфліктність і аварійність. Можлива важлива розмова. Є ризик сварки з однодумцями. Стане в нагоді інформованість, інтуїція і досвід маневрів в нештатній ситуації.
Телець
Сьогодні Тельців нервують переговори і дружні дискусії, але ухилитися від них важко. Ситуація потребує вашої персональної думки, або ви самі вирішите ризикнути і висловитися. Не всі оцінять вашу самобутність. Співрозмовник може спровокувати вас на неприємну розмову, а обговорювана тема позбавити рівноваги. Загальна нервозність або ваша особиста нестабільність приведуть діалог до несподіваного фіналу.
Близнюки
Близнюки проведуть день у вимушених переговорах, клопотах або інтенсивному інформаційному пошуку. Ймовірність ускладнень посилиться далеко від дому, наприклад, у відрядженні. Непередбачені події можуть змусити вас змінити маршрут, зробити технічну перерву, глибше вникнути в неприємну тему. Потребує уваги здоров'я: на тлі суєти або переживань можуть нагадати про себе приховані нездужання.
Рак
Сьогодні Раки непогано переносять стреси, можуть опинитися у виграшному становищі серед загального хвилювання. Головна тема дня вимагає інтенсивних переговорів, буде стосуватися якогось оновлення, експерименту чи кризи. Може відбутися важлива розмова з другом, партнером, колегою, дитиною. Не варто поспішно переходити від слів до конкретних дій: в цю добу «легко сказати, але важко зробити».
Лев
Сьогодні Левам необхідно правильно визначити для себе джерело проблем і канали можливої підтримки. В цей день ненадійна дружба і крихкий сімейний світ. Небезпечно роздувати сварку у будинку або на своїй території, приймати гостей. Варто уникати відкритого бою: ворог непередбачуваний. Не на вашу користь закінчиться суперечка, конкуренція. Краще кинути сили не на ворожнечу, а на оборону і зміцнення того, що є.
Діва
Сьогодні зірки радять Дівам діяти у двох напрямках: працювати над нагальними проблемами і витягати із цієї аварійної ситуації вигоду. Новини та контакти цього дня торкнуться вас безпосередньо. Виявиться важливою чиясь персональна думка. Кращим способом вирішення завдання може стати особиста зустріч і предметна розмова, за умови, що ви не дасте втягнути себе в гостру суперечку і конфлікт.
Терези
Сьогодні Терези отримують шанс відточити свої ділові і господарські якості. Небажано планувати на цей день веселий відпочинок, вільну творчість, розважальні та романтичні заходи, бо всі розмови будуть крутитися навколо прагматичних тем і нагальних справ. Зірки радять стежити за новинами, а також тримати напоготові засоби зв'язку: можливо, доведеться вести інтенсивну переписку.
Скорпіон
Сьогодні Скорпіони можуть бути залучені в непростий діалог з несподіваним результатом. Аргументи і мотиви співрозмовника непередбачувані, вгадати їх вам частково допоможе інтуїція. Результат залежить від вашої манери вести розмову, а також від бази, якою ви володієте. Ви можете вийти переможцем, якщо холоднокровні, далекоглядні і ресурсні. Чутливість, запальність і дратівливість стануть факторами ризику.
Стрілець
Сьогодні Стрільцям вигідніше триматися в тіні. Зірки радять вам взяти участь у зовнішньому житті лише в тому разі, якщо це продиктовано якоюсь необхідністю. Варто віддати перевагу приватним переговорам, закулісним зустрічам, віддаленій роботі, закритим нарадам, поїздкам по платних трасах. У будь-якій ситуації варто врахувати ризик непередбачених ускладнень, особливо, з транспортом, обладнанням і зв'язком.
Козоріг
Козороги сьогодні у виграші, і це не обов'язково матеріальний прибуток. Для багатьох Козорогів удача буде полягати у відсутності катастрофічних змін і поганих новин. В особистих бесідах цього дня ви зможете зміцнити свої позиції і підтвердити авторитет, у тому числі, батьківський. Пряма вигода можлива за рахунок чужих проблем (наприклад, якщо друзі або колишні недруги потребують вашої допомоги).
Водолій
Сьогодні головне завдання Водоліїв — уникнути конфлікту (а якщо він стався, то його наслідків). Зірки радять включити інстинкт самозбереження і не ризикувати без потреби: давши волю своєму темпераменту, волелюбності або оригінальності, ви накликаєте на себе чимало проблем зараз і у віддаленій перспективі. У ваших інтересах виявити загальну витримку, бути коректнішими в домашніх та інших суперечках.
Риби
Сьогодні у Риб є надійний «якір», що допомагає протистояти напливу подій. Це може бути особистий духовний стрижень, позитивний вплив якоїсь ідеї, приналежність до авторитетної системи або групи. Основне джерело проблем — активна участь у справах друзів і соціальному житті. Доброчинні особисті бесіди і зустрічі: це гарний спосіб прояснити ситуацію, отримати підтримку або поділитися тим, що у душі.

Related

Цікаво 6017952330139698625

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item