Четверо поліцейських жорстоко побили підозрюваного: показали фото

Четверо поліцейських жорстоко побили підозрюваного: показали фото

У Миколаєві троє працівників кримінальної поліції одного з відділів Нацполіції області, а також курсант Національної академії внутрішніх справ жорстоко побили підозрюваного під час допиту.
Ці четверо правоохоронців у березні викрили незаконну ферму для майнінгу криптовалюти. Наступного місяця, 21 квітня, поліцейські провели обшуки у громадянина, який, за версією слідства, був причетний до злочину та адміністрував майнінг криптовалюти. Після обшуку правоохоронці доставили підозрюваного до відділку поліції та побили його. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
"За фактом цього правопорушення ДБР відкрило кримінальне провадження. Начальнику відділку, оперуповноваженому та начальнику сектора кримінальної поліції, а також курсанту повідомили про підозру", - сказано в повідомленні.


Також слідство встановило, що правоохоронці привласнили вилучене обладнання для майнінгу. Після цього обшук проводили вже за місцем проживання інспектора поліції. Там слідчі виявили та вилучили вказане обладнання.
Якщо провину правоохоронців доведуть, їх можуть ув'язнити на 8 років.
Двоє інспекторів Управління патрульної поліції Одеської області жорстоко побили затриманих. Так вимагали зізнатися у злочині.

Related

Гаряча новина 7679798784809451402

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item