Грузія відкликає з України посла для консультацій через призначення Саакашвілі

Грузія відкликає з України посла для консультацій через призначення Саакашвілі
Водночас Грузія не збирається розривати партнерство з Україною
Грузія відкликає свого посла в Києві для консультацій у зв'язку з призначенням колишнього президента Михайла Саакашвілі на посаду голови Виконавчого комітету реформ при президенті України. Про це повідомив міністр закордонних справ Грузії Давид Залкаліані у коментарі журналістам, "Інтерфакс-Україна" і ТАСС
"Призначення стратегічним партнером людини, засудженої й розшукуваної судовою системою Грузії, викликає питання, через що було прийнято рішення про відкликання в Тбілісі для консультацій надзвичайного і повноважного посла Грузії в Україні пана Теймураза Шарашенідзе.
Це прийнята практика в дипломатичних відносинах, яка вказує на виникнення певних проблем у двосторонніх відносинах, тому для визначення майбутніх кроків необхідна консультація з послом", розповів Давид Залкаліані.
Грузія не збирається розривати партнерство з Україною.
"Нам прикро, що було прийнято таке рішення, однак, незважаючи на це, звісно, в якості наступних кроків ми не розглядаємо питання про розрив дипломатичних відносин або перегляд стратегічного партнерства між країнами", - повідомив міністр закордонних справ Грузії.

Related

Політика 9209147963543321502

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item