У СБУ відповіли, чи працювали з Гордоном щодо інтерв'ю з Поклонською і Гіркіним

У СБУ відповіли, чи працювали з Гордоном щодо інтерв'ю з Поклонською і Гіркіним
У Службі безпеки заявили, що не мають стосунку до інтерв'ю, які журналіст Дмитро Гордон взяв у Наталі Поклонської та Ігоря Гіркіна.
Таку заяву оприлюднила пресслужба СБУ у відповідь на відеозвернення Гордона, який запевнив, що бесіди з сепаратистами відбулися у співпраці з українськими спецслужбами, а "флешки з інтерв'ю вже в Гаазі".
У службі запевнили, що ці інтерв'ю - виключно "ініціатива журналіста Дмитра Гордона".
"Інформація, озвучена в цих інтерв'ю, вже детально аналізується співробітниками служби на предмет її використання як додаткових доказів захоплення Російською Федерацію території України та фактичного розв'язання війни на сході нашої держави", - додали у відомстві.
Наталя Поклонська - колишня працівниця прокуратури Криму, яка після анексії півострова перейшла на бік РФ і зараз стала депутатом Держдуми. Інтерв'ю з нею вийшло минулого тижня.
Ігор Гіркін - один з найвідоміших екслідерів сепаратистів на Донбасі, який брав участь у бойових діях та прямо визнавав свою причетність до вбивств українських громадян. Його також вважають головним підозрюваним у справі про збиття малайзійського MH17.
Інтерв'ю викликали хвилю обурення у соцмережах, окремі політики та громадяни заявили, що вимагатимуть у спецслужб притягнути Гордона до відповідальності за те, що він надав Поклонській та Гіркіну майданчик для піару.
Сам Гордон переконує, що діяв в інтересах України.

Related

Політика 8313751365248434628

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item