У Львові вночі сталася сутичка за участю поліції

У Львові вночі сталася сутичка за участю поліції
У Львові вночі стався конфлікт між місцевими жителями і поліцією, яка приїхала затримати дебошира

Правоохоронці прибули за викликом затримати дебошира, але за нього почали заступатися місцеві жителі, спалахнув конфлікт.

Напередодні вночі у Львові спалахнув конфлікт між поліцією і місцевими жителями. Про це повідомляє Діло у вівторок, 19 травня.
Інцидент стався на вулиці Володимира Великого. Хлопець серед ночі поводився по-хуліганськи і голосно кричав. Коли на виклик приїхала поліція, виник конфлікт.
У соцмережах пишуть, що хлопця вдарили по голові, через що місцеві мешканці вирішили за нього заступитися, а потім і він сам почав чинити опір. Поліції довелося викликати підмогу.
У патрульній поліції заявили, що дійсно відбувалося затримання - невідомі стукали в квартиру жінки-заявниці і хотіли увірватися всередину.
"Прибувши на місце події, виявили осіб, які виходили з під'їзду, один був у брудному одязі і з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Чоловік поводився агресивно, викрикував. На допомогу йому прийшли його друзі і знайомі, які також були з ознаками алкогольного сп'яніння і поводилися агресивно. Коли кількість агресивно налаштованих громадян збільшилася до 10 осіб, патрульним було прийнято рішення відвести ймовірного порушника до службового автомобіля, агресивно налаштовані громадяни впритул наблизилися до патрульних, не реагували на законні вимоги поліцейських тримати певну безпечну дистанцію, погрожували фізичною розправою", - сказано в повідомленні.
Імовірний порушник спробував зробити захоплення руки поліцейського і вдарив інспектора кулаком в обличчя, стверджують в поліції.
"Після цього було прийнято рішення затримати цю особу. Її доставили у Франківський відділ поліції. Крім того, у відділення поліції доставили громадянку 1980 р.н., матір зазначеного громадянина, яка намагалася заволодіти табельною вогнепальною зброєю", - повідомили правоохоронці.
Нагадаємо, що раніше в Одесі стався конфлікт між охоронцями двох фірм. Поліцейські затримали кілька десятків чоловіків у масках і вилучили у них зброю.
Також повідомлялося, що на зупинці в Кременчуці застрелили чоловіка. Поліція затримала підозрюваного та інших осіб, які можуть бути причетні до навмисного вбивства.

Related

Гаряча новина 149210039707496111

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item