Подружжя загинуло під час відпочинку

Подружжя загинуло під час відпочинку

У селі Нехворощ Андрушівського району на Житомирщині на річці Пустоха втопилося подружжя із Бердичева.
Трагедія сталася ввечері 16 травня, коли 37-річна жінка та її 42-річний чоловік відпочивали у компанії друзів, повідомили в пресслужбі ДСНС області.
"Зі слів очевидців, компанія людей відпочивала на березі водойми. Четверо жінок вирішили поплавати на човні. Посеред водойми він несподівано перекинувся. Самотужки троє вибрались на берег, але одна з постраждалих не вміла плавати. На її порятунок кинулись її чоловік зі своїм братом. Останній відшукав потопельницю та доставив її на берег. Вже там з рештою відпочивальників намагався якось привести її до тями. На жаль, усі їх спроби виявилися марними. Медики, які прибули до місця пригоди, констатували смерть 37-річної жінки", - розповіли рятувальники.
Поки вся увага була прикута до порятунку жінки, ніхто не звернув уваги, чи вийшов з водойми її чоловік. Лише потім стало відомо, що він потонув, і його тіло вилучали рятувальники.
Усі інші обставини надзвичайної події продовжують встановлювати поліцейські.
У Торецьку на Донеччині загинув оперуповноважений офіцер поліції 44-річний В'ячеслав Барков. Він рятував свою доньку, яка опинилася у воді.

Related

Гаряча новина 2329102808978961018

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item