На Одещині жінка померла після спроби самостійного аборту

На Одещині жінка померла після спроби самостійного аборту
Під Одесою жінка померла через спробу аборту

Мешканка Одеської області зробила ін'єкцію ветеринарного препарату, яка викликала викидень. Її госпіталізували з кровотечею, але вона померла.

 
В Одеській області жінка померла після самостійної спроби позбутися небажаної вагітності. Про це повідомляє ТСН у вівторок, 26 травня
 
Відомо, що 35-річна жінка сама собі зробила ін'єкцію, яка могла стати смертельною - так вона сказала поліції за кілька годин до смерті. Після уколу її госпіталізували з кровотечею.
 
"Вона пояснила слідчим те, що зробила собі ін'єкцію, в результаті якої у неї стався викидень. Вона довго не зізнавалася ні лікарям, ні співробітникам поліції. Ніхто не знав, тому що вона приховувала факт вагітності від своєї мами, від своїх дітей", - заявив глава Татарбунарського відділення поліції Олександр Бодюл.
 
Жителі села вважають, що жінка заробляла сурогатним материнством і зважилася на аборт, коли від дитини відмовилися потенційні батьки. Мовляв, великий живіт бачили у жінки ще й рік тому, але потім він раптово зник.
 
Тепер правоохоронці чекають результати експертизи, яка встановить: чи робила жінка ін'єкцію сама, або їй хтось допомагав. Версію із сурогатним материнством в поліції поки не розглядають.

Нагадаємо, що раніше жінці помилково зробили аборт замість планового огляду. У клініці переплутали медичні картки двох жінок, а перед операцією ніхто не уточнив ім'я пацієнтки.
 
Також в МОЗ назвали кількість абортів в Україні. Протягом минулого року українки майже 50 тисяч разі
 

Related

Суспільство 4762241643358940408

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item