Волинський «кіборг» закликав ветеранів АТО переходити до опору «заїжджим гастролерам»

Волинський «кіборг» закликав ветеранів АТО переходити до опору «заїжджим гастролерам»

Відомий на Волині учасник російсько-української війни, волинський "кіборг" Вадим Ваврищук оприлюднив відеозвернення, в якому піддав жорсткій критиці дії теперішнього керівництва Волинської ОДА з Донбасу.
Відповідне звернення до земляків-волинян він оприлюднив на своїй сторінці в мережі Фейсбук.
"Шановні земляки-волиняни!
Як і багато хто з вас, я довго спостерігав за тим, що відбувається в структурах обласної і районних адміністрацій після призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка.
За короткий строк керування заїжджого "губернатора" ми побачили все - грати на вікнах кабінетів і обмеження доступу людей до "тєл" чиновників в обласній адміністрації, засилля випадкових і некомпетентних гастролерів на керівних посадах, звільнення досвідчених управлінців тільки за те, що вони місцеві, волинські. На керівні посади в районні адміністрації, як приклад - Ратнівська, Локачинська, інші, повертаються одіозні регіонали, так само активісти і екс-депутати сумнозвісної партії Януковича зі Східних регіонів привозяться на посади в обласні структури. Щоразу частіше чуємо про випадки хамства і зверхнього ставлення до людей у стінах адміністрації, мовою повсякденного спілкування там замість державної стає російська", - йдеться у зверненні.
"Останньою краплею мого терпіння стала інформація про відверте вимагання грошей і спроби контролювати всі тендери начальником департаменту соцзахисту ОДА Нестеренком, і від кого вимагання - від керівників шкіл-інтернатів! До речі, скромне його "відсторонення" з посади не та реакція, що мала б бути на оприлюднені факти.
Впевнений - поки ця пухлина на тілі нашої Волині не розрослася до критичних розмірів, цей процес треба зупинити. Тому закликаю, насамперед, своїх бойових побратимів, волонтерів, всіх патріотів і небайдужих переходити до радикальніших методів опору і протесту в межах чинного законодавства", - додає волинський "кіборг".
Вадим Ваврищук наводить також контактні телеіфони для координації дій: 0501666581, 0687785762.

Related

Політика 3811244404178167946

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item