Вже більше шести місяців Зеленський зриває підписання Стратегії національної безпеки,де головною загрозою названа агресивна політика Росії.


Президент 12 травня підписав Стратегію національної безпеки, де головною загрозою названа агресивна політика Росії! 
Так, таку стратегію підписав президент Польщі Анджей Дуда. А ось президент Зеленський продовжує порушувати закон про Національну безпеки і не підписує таку ж українську Стратегію, щоб не псувати своїх відносин з президентом РФ Путіним.
Хоча за законом це треба було зробити до 20 листопада 2019 го року! 
Вже більше шести місяців Зеленський зриває підписання Стратегії, тому що, скажімо відверто, боїться Путіна, боїться називати речі своїми іменами, боїться визнавати агресію.
17 січня 2020 року президент Зеленський провів нараду для обговорення Стратегії нацбезпеки і заявив, що проект буде обговорюватися протягом тижня, і після цього буде прийнято.
Минуло чотири місяці вже після цієї обіцянки, а Стратегія все ще не підписана.
І відсутність стратегії – ще більш красномовний сигнал російської загрози, аніж саме по собі підписання документа.
За матеріалами аккаунту Юрія Бутусова 
Радимо вам подивитись відео

Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

Related

Політика 6217459245037815954

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item